Reserveren op het Terras

Op deze pagina kan jij je voorafgaand aan het festival al verzekeren van een tafel! Reserveren is GRATIS!

Lees goed de instructies door, dan weet je zeker dat je een plekje te pakken hebt! 

Regels & Instructies

Wegens alle geldende coronamaatregelen zijn er een aantal dingen waar rekening mee moet worden gehouden bij de reservering. Hieronder worden een aantal relevante regels toegelicht, het volledige beleid voor horeca en evenementen is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Reserveren
Het is voor alle horecagelegenheden en evenementen verplicht om gasten te laten reserveren. De online reserveringen zijn nu gesloten. Morgen kan alleen op het Stadhuisplein zelf worden gereserveerd als het festival eenmaal is gestart!

Kom zaterdag dus vooral langs om een plekje te scoren! 

Borg
Na het plaatsen van een reservering krijg je een mail met de vraag om €4 per persoon te betalen. Deze €4 is een soort “borg”, zodat wij er zeker van zijn dat jouw plek niet onnodig bezet wordt gehouden. 
De borg van €4 per persoon wordt vervolgens op het terras van jullie rekening afgetrokken, dus je verliest geen cent!

Mocht je onverhoopt toch niet meer naar Liberation 040 kunnen komen, laat dit dan uiterlijk donderdag 17 september 23:59 weten, je krijgt dan de borg gewoon terug!

Huisregels
Check hier even onze huisregels! Bij het betreden van het terrein van Liberation 040 ga je akkoord met deze regels. 

Bestellen
Op het terras is een werkende smartphone nodig om eten en drank te kunnen bestellen. Vanaf jouw tafel kan je middels een QR-code een bestelling plaatsen bij de bar of bij een van onze foodtrucks. Zorg dus dat jouw telefoon QR-codes kan lezen, of installeer een app die dat kan!

Gezondheidscheck en Contactonderzoek
Bij aankomst op het terrein wordt een mondelinge gezondheidscheck gedaan met alle bezoekers. Als je coronaklachten vertoont of de afgelopen 14 dagen in contact bent geweest met iemand die positief is getest op COVID-19 krijg je geen toegang tot het terrein.

Ten behoeve van een eventueel contactonderzoek van de GGD worden ook alle bezoekers gevraagd hun naam, telefoonnummer en
e-mailadres achter te laten. Deze gegevens worden 14 dagen na het festival vernietigd. Je bent niet verplicht dit te doen, en toegang tot het terrein is nog steeds mogelijk als je deze gegevens niet achterlaat. 

Huishoudens
Alle gasten van Liberation 040 moeten te allen tijde 1,5 meter afstand tot elkaar houden, tenzij ze uit 1 huishouden komen. Onder een huishouden vallen echtgenoten, geregistreerde partners of andere levensgezellen & ouders, grootouders en kinderen, zolang zij op één adres wonen.
LET OP: Woongroepen, tehuizen en studentenhuizen vormen dus géén huishouden. Hier wordt streng op gehandhaafd. 

Als je een huishouden vormt kan je met maximaal 6 personen aan één tafel zitten. Vorm je met jouw groep geen huishouden? Dan kan je met maximaal 4 personen aan één tafel zitten, op 1.5-meter afstand. 

Geef bij je reservering duidelijk aan of jij en je tafelgenoten een huishouden vormen!

Beschikbaarheid Terras

In het overzicht hieronder zijn de beschikbare tafels te zien per half uur. Houd hier dus rekening mee als je reserveert! De tijd is te zien linksboven het stoelenoverzicht. 
Wij updaten dit overzicht zo vaak mogelijk, maar kunnen niet beloven dat het altijd 100% up-to-date is.

In dit overzicht staat één vakje voor één zitplaats. In het rood zijn bezette plaatsen weergegeven, in het wit zijn vrije plekken te zien. De grijze plaatsen zijn niet beschikbaar i.v.m. drukte in de rijen bij de ingang.

Let op: voor groepen die allen tot hetzelfde huishouden behoren is het mogelijk een 4-persoonstafel te veranderen naar
een 5- of 6-persoonstafel. Vermeld in het formulier als je dit wilt! 
Wegens corona is het helaas niet mogelijk om tijdens jouw verblijf van tafel te wisselen.

De online reserveringen zijn nu gesloten. Kom vooral zaterdag langs op het Stadhuisplein om nog een tafeltje te scoren!

Laatst bijgewerkt: 17-09, 08:00u