17 september 2022
Liberation 040

We keren terug naar het 18 Septemberplein, midden in het centrum.

Op dit moment zijn wij druk bezig om het evenement zoals vanouds neer te zetten. Wij zijn ontzettend blij dat we momenteel niet beperkt worden door de maatregelen rondom corona en ons evenement door iedereen bezocht kan worden.

Liberation 040 zal plaatsvinden op zaterdag 17 september 2022 van 12.00 – 01.00 uur. Het evenement is gratis te bezoeken en rolstoeltoegankelijk. Er is een invalidentoilet aanwezig op het terrein. Houd onze socials in de gaten om op de hoogte te blijven van de meest recente informatie.

Middagdeel

Tijdens het middagdeel van Liberation 040, 12.00 tot 18.00 uur, is het mogelijk om lekkere drankjes en hapjes te halen bij onze bar of foodtrucks genietend aan ons grote terras. Uiteraard kunt u tegelijkertijd genieten van een uitgebreid muziekprogramma. Op het culturele plein zijn diverse maatschappelijke partners aanwezig. Dit zullen onder andere Amnesty, Unicef en Defensie zijn. Verder hebben we meerdere kinderactiviteiten op het terrein staan. Het evenement is pin only, dus het is niet mogelijk om contant te betalen. Aankomende editie zal er gewerkt worden met munten welke bij de ingang te koop zijn.

Avonddeel

Voorafgaand het avonddeel zal het terras worden weggehaald om plaats te maken voor een grote dansvloer, welke van 18.00 tot 01.00 uur bezocht kan worden. De foodtrucks blijven staan om een lekkere borrelhap of een goede maaltijd te halen en de barren zijn open voor een lekker drankje. Ook in de avond is er een muziekprogramma voor jong en oud.