Acties

DJ Contest

Gesponsord door Mijn Muziekles

Publiekswinnaar
DeauxDeaux
Fulltime student, parttime sloper van de dansvloer. Verwacht een breed scala aan herkenbare house bangers gecombineerd in één strakke, geïmproviseerde powermix!

Jurywinnaar
Wout Peters
Waan je in Thuishaven, Colorado Charlie, of je lokale oord waar de flesjes water als warme broodjes over de toonbank gaan met tunes waarop de woorden “deze is lekker ouwe!” minstens zo gepast zijn. Zonnebril op, biertje in de linker en geniet!

Overige Deelnemers
DJ-FABE
Ik ben Fabian Thomasita, bekend als DJ-FABE, een DJ met veel liefde en passie voor muziek van allerlei muziekstijlen en entertainment. Mijn missie is het publiek een onvergetelijke muziek, dans en luister beleving bezorgen.
La Placer
De beste en dikste house en tech house nummertjes samen gevoegd in een mix van oude tot nieuwe nummers waardoor jij zeker niet vergeet te dansen! Enjoy!

Fezo Roves
Lekker future/tech house setje opgenomen in de kleedkamer van niemand minder dan PSV Eindhoven. Enjoy, and share some love!


Delukex
De 18 jarige Brabantse DJ Delukex laat niemand stilstaan, met zijn urban/billenshake muziek en als afsluiter een vleugje hardstyle is de hele avond compleet.
Youri Martin
Youri Martin is een 19 jaar oude DJ uit Eindhoven die house en techno dynamisch mixed om energierijke setjes te creëren. Met een passie voor de techno cultuur hoopt hij de vibrerende klanken aan een groter publiek te brengen.
Lacentus
Dance, house, pop, classics, en wat harder. Een energieke mixes met heerlijke beats om mee uit je dak te gaan. Al jaren als passie; nu klaar voor het grote publiek.

DRPD
Hoii! Mijn naam is Harm-Jan, ik ben 16 jaar en kom uit Eindhoven! Ik draai het liefst energieke muziek, met een klein beetje gekkigheid er doorheen.
Lefgozers
De Lefgozers zijn een een DJ duo uit Eindhoven en ze zijn dan ook dol op mooie feestjes. Wat je van ze kan verwachten is een basis van housemuziek, afgetopt met al het andere waar mensen van gaan dansen!
Lucas de Smit
Hoi, ik ben Lucas en geef jou de Hit van Smit; een cocktail van vette beats, zwoele moves en banging tunes die Eindhoven bij elkaar brengt!

Merijn Derksen
Ik ben begonnen op 8-jarige leeftijd met het draaien van muziek. En nu, 10 jaar later is het nog steeds mijn passie en droom om er mijn beroep van te maken! Met mijn passie voor muziek hoop ik van elk feest een onvergetelijke ervaring te maken!
DJ Laros
Mijn naam is DJ Laros en bijgaand vind je mijn heerlijke setje van summer vibes 2021! Mijn motto is dan ook: shake your ass and have a great time en we gaan gas geven baby!
Heerluke
Hello party people, after the age of covid it is time to party again. I’ll be bringing you a new funky techhouse vibe with one main goal, get everybody dancing like it is the last time of their lives.

DJ Marco
Een house mix die mensen laat dansen, van de zomerse sfeer laat genieten met harmonieën en teksten die je uit volle borst meezingt! DJ Marco brengt de ultieme dansbare mix met combinaties die je nooit eerder gehoord hebt!